Haar weglaseren

Haar weglaseren pijnloos ontharen verwijderen

Wat kost een behandeling?

Afhankelijk van wat je weg wilt laten laseren, is de prijs opgebouwd. Om een goed overzicht te krijgen van wat een behandeling kost, verwijzen we je graag door naar onze Behandelingen pagina. Laat het ons weten als je daarna nog vragen hebt.

Geven jullie een garantie?

Nee. Iedere huid is uniek en daarmee is ook ieder resultaat uniek. In zeldzame gevallen komt het zelfs voor dat een huid helemaal niet reageert op de laser waardoor de behandelingen niet succesvol zijn. Dit kunnen wij van te voren nooit 100% uitsluiten.

Kun je haar weglaseren op elke leeftijd?

Ja, dit is op elke leeftijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat als je vrij jong bent en nog groeit, dat dit ook geldt voor jouw haar. De kans is om die reden aannemelijk dat je na jouw groei nog een keer een behandelingstraject zou moeten starten.

Is het weglaseren van haar veilig?

Absoluut. Onze lasers worden niet heter dan 45 graden Celcius, waardoor ze geen schade kunnen aanbrengen aan jouw huid of klieren. De warme temperatuur is zelfs een beetje comfortabel waardoor het laseren pijnloos is.

Kan ik in Termijnen betalen?

Je hoeft alle behandelingen niet van te voren in één keer te betalen, je kunt er ook voor kiezen om per behandeling te betalen. Op die manier betaal je als het ware in termijnen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Tussen iedere behandeling zit ongeveer zes á acht weken voor een gezichtsbehandeling. Voor een lichaamsbehandeling zit er ongeveer acht á tien weken tussen iedere behandeling.

tattoo verwijderen

Permanent verwijderen tattoo weglaseren tatoeage

Wat kost een behandeling?

Afhankelijk van wat je weg wilt laten laseren, is de prijs opgebouwd. Om een goed overzicht te krijgen van wat een behandeling kost, verwijzen we je graag door naar onze Behandelingen pagina. Laat het ons weten als je daarna nog vragen hebt.

Krijg ik littekens van de verwijdering?

De laser zorgt er niet voor dat jouw huid littekens krijgt. Als er al een litteken onder de tatoeage zit, voor het aanvangen van de behandeling, dan zal deze wel zichtbaar worden / blijven. Daarnaast is de verzorging van de huid na de behandeling belangrijk om geen littekens te krijgen.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Voordat iedere behandeling is het fijn als de huid bij de tatoeage helemaal schoon is. Kom om die reden fris gedoucht, zonder crèmes en lotions naar de kliniek.

Is een behandeling pijnlijk?

Bij het verwijderen van een tatoeage kun je wat pijn ervaren. Hoe pijnlijk jij dit vindt, is afhankelijk van jouw eigen pijngrens. Vaak horen we dat het verwijderen van een tatoeage ongeveer evenveel pijn doet als het laten zetten van een tattoo.

Zijn er bijwerkingen?

Ja. De meest bekende bijwerkingen van het verwijderen van een tatoeage is gevoeligheid en roodheid van de huid. Daarnaast kan de huid een beetje zwellen. Na ongeveer 24 uur kunnen ook blaren / blaasjes zichtbaar worden.

Tanden bleken

Tanden bleken witte tanden

Wat kost een behandeling?

Afhankelijk van hoe wit je jouw tanden wilt hebben, is de prijs opgebouwd. Om een goed overzicht te krijgen van wat een behandeling kost, verwijzen we je graag door naar onze Behandelingen pagina. Laat het ons weten als je daarna nog vragen hebt.

Hoe houd ik mijn tanden wit?

Er zijn verschillende voedingsmiddelen die je beter kunt mijden als je tanden zijn gebleekt. De meest bekende is koffie, maar kijk ook uit met het drinken van koolzuurhoudende dranken, ijs, bieten en rode wijn. Roken zorgt er ook voor dat je tanden snel vergelen.

Waarom zijn witte tanden mooi?

Over het algemeen worden witte tanden gezien als verzorgd. Om die reden wordt een wit gebit als mooi gezien. Echter is natuurlijk altijd Beauty in the eye of the beholder, dus als jij een andere kleur mooi vindt, dan kan dat natuurlijk ook!

Mag alleen de tandarts tanden bleken?

Zeker niet, in Nederland mag iedereen tanden bleken. Je kunt het zelfs zonder ons doen. Om het echter veilig en goed te doen, kun je dit het beste bij een specialist doen, zoals de Bloom Clinic.

Kun je gevoelige tanden bleken?

Heb je gevoelige tanden? Dan ben je natuurlijk extra voorzichtig met jouw gebit. Goed nieuws, gevoelige tanden kunnen wel gebleekt worden. Je wilt alleen wel uitkijken met schadelijke stoffen als peroxide, de reden waarom wij alleen met non-peroxide stoffen bleken.