Bloom Clinic veilige behandelingen
Tanden bleken witte tanden

Persoonlijke behandelingen,
in het hart van Amsterdam

Bloom Clinic haar weglaseren
Bloom Clinic egale huid
Bloom Clinic permanent haar weglaseren mannen en vrouwen
Bloom Clinic zelfvertrouwen Amsterdam Oost
Haar weglaseren pijnloos ontharen verwijderen

De mooiste huid is een gezonde huid. Met dat in gedachten werd de Bloom Clinic opgericht. Want soms wil je die huid nèt een stukje mooier, zonder dat het impact heeft op je gezondheid. Met behulp van veilige behandelingen laten wij je opbloeien, stralen en glimlachen. Zodat jij vol zelfvertrouwen én met een mooi resultaat de deur uitstapt.

BLOOM — 1a : to produce or yield flowers. b : to support abundant plant life make the desert bloom. 2a(1) : to mature into achievement of ones potential. (2) : to flourish in youthful beauty, freshness, or excellence. b : to shine out : glow.

Ontspannen
Carbon Peeling

Een carbon laser peeling kan heel ontspannen, dat merk je zodra je bij ons de kliniek binnen stapt. Voordat je dit doet, begin je met het maken van een online afspraak. Klik in het menu op de knop ‘Boek je afspraak’ waarna onze boekingsmodule opent. Tijdens een afspraak wordt jouw gezicht als eerste gereinigd. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op jouw gezicht aangebracht. Zodra de koolstof is opgedroogd kunnen we aan de slag. Wij maken gebruik van de YAG Laser PLATINA ® die ervoor zorgt dat jouw huid tot in de kern wordt gereinigd, verstevigd en gezuiverd. Na de behandeling reinigen we jouw huid opnieuw. Om jouw huid een boost mee te geven, krijg je nog een hydraterende crème aangebracht zodat je stralend onze kliniek uitloopt.

Permanent ontharen
Tattoo verwijderen

Bij Bloom Clinic werken we met verschillende lasertechnologieën. Met de ene laserbehandeling kunnen we haar permanent verwijderen, met de andere laserbehandeling verwijderen wij tatoeages. Tijdens je eerste consult kijken we naar jouw huid en type haar, afhankelijk daarvan maken we een ruwe inschatting van hoeveel behandelingen we denken nodig te hebben voor het verwijderen van de tatoeage of het haar. Zo heb je een redelijke indruk van de mogelijke kosten die verbonden zijn aan het verwijderen van jouw niet (meer) gewenste haar of tattoo. Uiteraard is het consult vrijblijvend, tijdens het consult kun je dus beslissen of je met de behandeling wilt starten of niet.