Pijnloos ontharen
Laserbehandelingen vrouwen

Onze Diode ICE Laser PLATINA ® geeft warmte af die door het pigment van jouw haar worden opgenomen terwijl het jouw huid koelt. De temperatuur in het haarzakje stijgt en wordt door de warmte vernietigt. Ongeveer twee á drie weken na de behandeling, zal jouw haar op natuurlijk wijze uitvallen. Wij behandelen alle huidtinten (ook de door de zon gebruinde huid) en zowel blond als donker haar. Kosten zijn per sessie, gemiddeld heb je zes tot tien sessies nodig voor het succesvol permanent verwijderen van haar.

Gezicht
Bovenlichaam

Permanente ontharing
Laserbehandelingen Mannen

De huidspecialist kijkt naar de dikte van de huid en haren om te bepalen of je kunt starten met permanente ontharing. Veel typen huid en haar kunnen behandeld worden met uitzondering van heel fijn haar zoals wit, grijs, rood of heel blond haar. Kom langs de kliniek om te bepalen of jij kunt starten met laserbehandelingen voor permanente ontharing met de Diode ICE Laser PLATINA ®. Kosten zijn per sessie, gemiddeld heb je zes tot tien sessies nodig voor het succesvol verwijderen van haar.

Tijdelijke ontharing
The best wax

Bloom Clinic werkt met Skin’s Best Brazilian Waxing en deze speciale wax wordt niet online verkocht aan particulieren waar ook ter wereld. Omdat wij als beauty kliniek aan kunnen tonen dat wij met passie met de producten kunnen werken van Skin’s, kunnen wij deze producten in onze kliniek gebruiken. Het gebruik van deze wax garandeert een langdurig resultaat en is in de toepassing bijna pijnloos.

Permanent verwijderen
Tatoeage weglaseren

Hoeveel behandelingen je nodig hebt om effectief een tatoeage te laten verwijderen met onze YAG Laser PLATINA® is afhankelijk van jouw type huid en de tattoo die je wilt (laten) verwijderen. Onze schatting is dat het tussen de vijf á tien behandelingen meestal gelukt is. Wil je liever een duidelijkere inschatting? Kom dan langs op de Sumatrastraat in Amsterdam, dan kijken we met jou mee. De prijzen zijn per individuele behandeling. Bij grote tatoeages spreken we in overleg met jou een prijs af.

Carbon Laser Peeling
Een gezonde & egale huid

Carbon laser peeling is ontzettend populair en vooral ook zeer effectief. Onze YAG Laser PLATINA® verminderd rimpels, grove poriën, acné/littekens en herstelt de vette huid. Doordat de carbon laser de opperhuid en het bindweefsel van de lederhuid stimuleert, ontstaat er een diepe verandering en is deze behandeling bewezen effectief.